Business
Particulier

BNLA bestaat uit een sterk en gevarieerd ontwerpteam. Iedere ontwerper beschikt over specifieke kwaliteiten, waardoor een plan altijd scherp en doordacht wordt uitgevoerd. Het vaste team wordt gevormd door gedreven architecten, die zich met veel plezier en compassie al vele jaren inzetten voor hun opdrachtgevers. Voor frisse ideeën en nieuwe inzichten wordt deze stabiele basis regelmatig aangevuld met nieuw talent.

BNLA probeert binnen ieder ontwerpproces de meerduidige rol van architect optimaal te vervullen. Het bureau besteedt gedurende het gehele trajecten alle aandacht aan de wensen van de klant en kenmerkt zich door haar adviserende en integere houding. BNLA wil een product afleveren waarin, in de eerste plaats, de opdrachtgever te spreken is over het plan en probeert binnen deze wensen en grenzen ook architectonische kwaliteit te waarborgen. De handtekening van het bureau is hierdoor een middel, en geen doel op zich.

Het team van BNLA is zo samengesteld dat aan diverse projecten gelijktijdig gewerkt kan worden. Hierdoor is BNLA flexibel en kan het team snel schakelen. Dit maakt het ontwerp- en bouwproces dynamisch en heeft enthousiaste en tevreden klanten als resultaat. Niet voor niets heeft BNLA een netwerk van vaste werkrelaties opgebouwd met klanten die al ruim 15 jaar graag met het bureau samenwerken.

Eric Lemstra, architect, partner

Arjen Bloem, architect, partner

Laurien Keller, architect, partner

Menno Heck, projectarchitect

Robert Smit, projectarchitect

Michiel Markus, projectarchitect

Ot Ben Yahia, projectleider

Kaki de Wringer, junior ontwerper

Anne Luijt, junior ontwerper

bouwkundige-Aja

Aja Hagi, bouwkundige

Nikki Bredius, stagiaire

Geïnteresseerd in BNLA architecten?

Graag geheel vrijblijvend kennismaken en bespreken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.