Business
Particulier
Diagram van kwaliteiten BNLA

ervaring

Bij nieuwe opdrachten wordt gewerkt met een denktank van alle architecten om de opgave vanuit verschillende standpunten te benaderen om zo tot het beste ontwerp te komen.

Waardecreatie

BNLA ontwerpt, in de eerste plaats voor haar opdrachtgever, met als doel een goed gebouw te maken binnen een winstgevende ontwikkeling. Daarnaast moet een gebouw, naast financiële waarde, ook waarde toevoegen voor bewoners, voor de buurt en de stad. BNLA zoekt de grenzen op en schroomt niet om met adviserende en sturende instanties in gesprek te gaan om te spreken of te onderhandelen over het creëren van meer ruimte. Door een goede balans te vinden tussen efficiëntie en hoogwaardigheid komt het optimale gebouw tot stand. BNLA is niet hoogmoedig maar combineert realisme met perfectionisme en gaat zo tot het uiterste.

Toolbox van typologieën

Na ruim 15 jaar actief te zijn op het gebied van hoogwaardig wonen mag BNLA architecten zich inmiddels een echte specialist noemen. Doordat de opgaven divers waren, heeft BNLA een breed scala van woningtypologieën ontwikkeld. BNLA observeert een nieuwe opgave met een open blik en kan op een treffende en efficiënte manier passende ontwerpvoorstellen doen. De opgave bepaalt de oplossing en de toolbox biedt mogelijkheden, geen voorwaarden.BNLA kijkt en gaat verder waar nodig en blijft zich ontwikkelen om passende antwoorden te kunnen blijven geven.

Ontwerpen met karakter

BNLA haalt het uiterste uit een opgave als het gaat om meters, cijfers en regels. Daarnaast moet een gebouw mooi zijn en goed voelen. Het team van architecten ontwerpt met bijzondere aandacht voor harmonieuze verhoudingen en fijne relaties tussen binnen en buiten. Hierdoor ontstaan ontwerpen die helder zijn en logisch voelen. Achter deze ogenschijnlijke eenvoud schuilt een intensief proces. Dankzij de hang naar perfectie ontstaan er goede, heldere concepten en weloverwogen keuzes die houvast bieden gedurende het gehele ontwerpproces. De resultaten zijn in balans, kwalitatief hoogwaardig en gewoonweg mooi!

Benieuwd hoe onze ideeën kunnen aansluiten bij uw wensen?

Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen en kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden.

 • BNLA werkt met een denktank van architecten om de opgave vanuit diverse standpunten te benaderen en zo tot het best passende ontwerp te komen.

 • Voorafgaand aan het ontwerpproces wordt het bestemmingsplan verkend en de wensen van de klant geïnventariseerd. Het bureau zoekt de grenzen op om zo het maximaal haalbare in kaart te brengen.

 • BNLA heeft een uitgebreide toolbox van woontypologieën ontwikkeld. De specifieke opgave bepaalt de koers en de toolbox biedt mogelijkheden, geen voorwaarden.

 • BNLA is constant bezig met de nieuwste technieken. Dankzij de juiste contacten is het bureau altijd op de hoogte en weet deze kennis op passende wijze te integreren in de opgave.

 • BNLA heeft ruim 800 projecten op haar naam staan. Hierdoor bezit het bureau een uitgebreid en gevarieerd netwerk van adviseurs, specialisten en contactpersonen.

 • Doordat BNLA zelf de bouwbegeleiding verzorgt, worden aandachtspunten tijdens de bouw gericht opgepakt en opgelost, met behoud van het ontwerp en binnen de financiële kaders.

   

   

 • Dankzij een actieve houding ontzorgt BNLA haar opdrachtgever optimaal. Hierdoor ontstaat een breed gedragen eindresultaat waar de initiatiefnemer, eindgebruikers en omwonenden achter staan.

 • BNLA realiseert ontwerpen waarin de kracht van oude structuren wordt vervlochten met moderne technieken. Het resultaat is hoogwaardig, in balans en gewoonweg mooi.